לילות ביירותנצבט לנו הלב לחשוב כמה שנים בזבזנו במחשבה שלילות ביירות הוא קינוח שרק קונדיטורים מקצועיים יכולים להכין. אז לא, זה ממש לא מסובך להכין לילות ביירות בבית, וממש היום אנחנו מתכוונים להתחיל בזה![]()
צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לבסיס (תבנית מלבנית 25*35):
לקרם:
לסירופ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הבסיס: שמים בקלחת רחבה חלב עם סוכר וחמאה. מביאים לרתיחה על להבה נמוכה. מוסיפים את הסולת ומערבבים עד הסמכה. מורידים מהאש. 2 מעבירים את בסיס הסולת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה. מכניסים למקרר לשעה, לקירור והתייצבות. 3 מכינים את הקרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר לקבלת קצפת יציבה. 4 משטחים את הקצפת על בסיס הסולת ומכניסים לקירור לפחות ל-4 שעות. לאחר שהעוגה התייצבה מקשטים אותה בפיסטוקים. 5מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בקלחת את המים, הסוכר ומי הוורדים. 6 פורסים את העוגה לריבועים ומגישים כל פרוסה עם מעט סירופ סוכר מעל. ![]() ** העוגה תישמר בקופסה אטומה במקרר במשך 3 ימים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|