ממתק קוקוס ושוקולד לבןחטיף הקוקוס הזה הוא חובה בכל משלוח מנות, בעיקר אם אתם באמת אוהבים את מי שאתם מכינים לו משלוח. למה לא לקנות כזה וזהו? וואו, כי פשוט אין מה להשוות (שלא לדבר על הכיף שבהכנה)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לכ-30 יחידות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר רחב חלב, חלב מרוכז וחמאה ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. כשמתחיל לבעבע מנמיכים את האש ומוסיפים את הקוקוס. אפשר גם במאורך | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל2 מערבבים את התערובת היטב עד לקבלת עיסה דביקה ואחידה. מעבירים לקערה ומצננים שעה במקרר. 3 מגלגלים את הבצק לכדורים, מסדרים על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים להקפאה למשך כשעתיים. 4 בינתיים ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומכינים קערה עם קוקוס, לציפוי. 5 מכניסים כדור קוקוס קפוא לשוקולד המומס, מוציאים בעזרת מזלג ומחכים שעודפי השוקולד יטפטפו (אפשר לנער מעט, בעדינות רבה). 6 מעבירים את הכדור לקערה עם הקוקוס ומצפים את כולו - בהתחלה נעזרים בכף ואז פשוט מגלגלים בקוקוס בעדינות. מכיוון שהכדור קפוא השוקולד מתייצב בתוך כמה שניות. 7 ממשיכים כך עם כל הכדורים. 8 מסדרים את הכדורים על צלחת הגשה ומחזירים למקרר למשך כשעה, להתייצבות. לאחר מכן ניתן לארוז, לאכול או להגיש. לבלוג של עדי - עדיקוש אנחנו לא נגענו! | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל באריזת מתנה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל** כדורי הקוקוס יישמרו בקופסה אטומה במקרר כשבוע ימים. ** לגרסה ורודה, כמו בפיצוציות, מחליפים את השוקולד הלבן בשוקולד רובי. |