המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 ממיסים את השוקולד המריר במיקרו בפולסים של 30 שניות. 2 מוסיפים טחינה גולמית ומערבבים עד לאיחוד. 3 מסדרים את המצות על נייר אפייה ומוזגים עליהן את תערובת השוקולד והטחינה. מורחים בעזרת כף כך שהמצות יהיו מכוסות בתערובת לגמרי. 4 מפזרים בייגלה, בוטנים ומעט מלח ים ומעבירים למקפיא ל-10 דקות. 5 שוברים את המצות ומגישים. שברים שברים של עונג צרוף | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל זהירות, התמכרות | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש כאן יש המון קינוחים שווים לפסח ** ממתק המצות יישמר במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים. |