המצרכים :לתבנית 30*40:
אופן ההכנה:1 מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר חום בהיר וסוכר לבן על מהירות בינונית עד הקרמה של החמאה. 2 מוסיפים ביצים וממשיכים לערבב. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, מלח וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד. 4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לאיחוד מלא. 5 מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי (לא טורבו). 6 מרפדים תבנית בקוטר 30*40 בנייר אפייה ומשטחים את הבצק בתבנית. 7 אופים כ-25 דקות או עד לקבלת הזהבה. 8 מוציאים מהתנור, מצננים 10 דקות ופורסים לריבועים/מלבנים. לבלוג של עדי - עדיקוש חיתוכיות בצק עוגיות, עכשיו גם לאורך | צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako בתיאבון! |