המצרכים :למוס (5 כוסות בנפח 180 מ"ל):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים גנאש שוקולד: מביאים 250 גרם שמנת מתוקה לרתיחה בקלחת. מורידים מהאש, מוסיפים שוקולד מריר וקורט מלח וטורפים היטב עד איחוד. מעבירים למקרר לשעה. 2 אחרי שעה מקציפים את יתרת השמנת (250 מ"ל) לקציפה רכה. 3 מקפלים את הקציפה הרכה לתוך הגנאש עד לקבלת מוס חלק ואחיד. 4 מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לכוסות הגשה. מעבירים את הכוסות לקירור והתייצבות של לפחות 4 שעות. 5 לפני ההגשה מקשטים: מקציפים את השמנת המתוקה, מניחים תלולית בכל כוס ומגררים מעל שוקולד. אופס | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש והנה עוד מתכונים לראש השנה, כי זה עוד רגע וחצי ** המוס נשמר במקרר במשך כ- 3 ימים. ** לקבלת טעם אגוזי אפשר להוסיף למוס כף ממרח נוטלה או מחית פרלינה. |