עוגיות שקדים וקוקוס דקיקות לפסחהעוגיות האלה הן חלק מהתפריט המתוכנן שלנו לארוחת ליל הסדר, והן נראות כל כך פריכות, דקיקות וטעימות שאנחנו לא בטוחים שנצליח לחכות עד אז. יש גרסה עם מילוי ויש בלי, אנחנו חושבים ללכת על הנטורל
עדי קלינגהופר
| mako אוכל
| פורסם 31/03/22 06:59
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-30 עוגיות, או 15 עוגיות סנדוויץ':
אופציונלי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. ממיסים את החמאה בקלחת על להבה נמוכה. 2 מוסיפים את הסוכר והדבש וטורפים כמה שניות במטרפה. מוסיפים את השקדים הטחונים, הקוקוס ותמצית הווניל וטורפים היטב. מורידים מהאש. 3 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים בספריי שמן. 4 בעזרת 2 כפיות מניחים 8 עיגולים מהתערובת על נייר האפייה (אל תתפתו ליותר, העוגיות מתרחבות מאוד במהלך האפייה). הכמות כולה תדרוש 4-5 סיבובים של אפייה, אבל זה ישתלם. 5 אופים 6 עד 8 דקות, או עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים כ-20 דקות. 6 לאחר צינון מחלצים בזהירות את העוגיות מנייר האפייה. אפשר למלא אותן, אבל הן מעולות גם כשלעצמן | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל עוד זווית אחת | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש וכאן יש המון קינוחים שווים לפסח ** לעוגיות סנדוויץ': ממלאים שקית זילוף בממרח שוקולד. מזלפים ממרח שוקולד על מחצית מהעוגיות, ומכסים במחצית השנייה. מניחים להתייצבות ואורזים בקופסה. ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר שלושה ימים. |