בלונדיז מעלפים עם שוקולד צ'יפסהשבוע סידרנו לכם דרך זריזה מאין כמוה לקנות את עולמכם בשולחן השבת. כמה זה ייקח מכם? 10 דקות עבודה. מה ידרוש? קמח, סוכר, חמאה ושוקולד, שסביר שיש לכם בבית. אז למה לא להכין? אין שום סיבה בעולם!
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית 20*30:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 ממיסים חמאה בקערה גדולה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. 3 מוסיפים סוכר חום כהה וסוכר לבן וטורפים היטב. 4 מוסיפים את הביצים וטורפים שוב. 5 מוסיפים קמח ומלח וטורפים רק עד איחוד. מוסיפים את השוקולד ומערבבים מעט. 6 מרפדים תבנית מלבנית 20*30 בנייר אפייה, מוזגים את הבלילה ומשטחים. מפזרים מלמעלה את השוקולד שהשארנו בצד. 7 אופים 35-30 דקות או עד הזהבה, מוציאים ומצננים היטב (כ-4 שעות). 8 פורסים לריבועים ומגישים. בלונדיז שוקולד צ'יפס | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל בלונדיז של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** הבלונדיז יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר 4 ימים. |