המצרכים :ל-14 בלינצ'ס:
למלית:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבלילה לבלינצ'ס: מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון לבלילה חלקה (אפשר גם לטרוף ידנית ולאחר מכן לסנן החוצה את הגושים שנשארו). מעבירים למקרר ל-10 דקות. 2 מחממים מחבת טפלון רחבה ושטוחה בקוטר 26-28 ס"מ ומשמנים במעט חמאה. 3 מוזגים מצקת קטנה או שליש כוס מהבלילה אל המחבת ומנענעים לקבלת שכבה אחידה. מטגנים עד שהשוליים מתרוממים מעט, הופכים בזהירות ממש לשנייה ומוציאים לצלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה. 4 מכינים את המלית: ממיסים שוקולד לבן בזהירות רבה במיקרו (הוא נשרף בקלות יותר משוקולד רגיל). טורפים בקערה גבינה לבנה, שמנת מתוקה, וניל, פודינג וניל וקליפת לימון. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס וטורפים שוב לקבלת בלילה חלקה. 5 מרכיבים את הבלינצ'ס: מזלפים לרוחב עלה בלינצ'ס פס מהמלית, מקפלים את הצדדים ומגלגלים. ממשיכים כך עם כל הכמות. לבלוג של עדי - עדיקוש * הבלינצ'ס יישמרו במקרר בקופסה אטומה למשך כיומיים. |