פנקייקים פרווהרוצים להכין פנקייק פרווה? אין שום בעיה, עדיקוש דאגה למתכון שיספק לכם פנקייק אוורירי בלי חמאה ובלי חלב. אין סופ"ש בלי פנקייקים, עכשיו רק תבחרו אם לאכול לצד מייפל או שוקולד
צילום: George Dolgikh, יחסי ציבור
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב בקערה מים, ביצים וסוכר. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה, וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. מוסיפים שמן ותמצית וניל, וטורפים שוב עד איחוד. 2 מחממים מחבת רחבה על להבה נמוכה ומשמנים אותה עם תרסיס שמן או נטורינה. 3 כשהמחבת מספיק חמה מניחים כף מהבלילה. כשמתחילות להופיע בועות קטנות זה הזמן להפוך את הפנקייק. מטגנים מהצד השני כדקה נוספת ומוצאים לצלחת הגשה. 4 ממשיכים עד סיום הבלילה, ומגישים חם עם רוטב מייפל או שוקולד חם. לבלוג של עדי - עדיקוש בתיאבון! |