המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב בקערה מים, ביצים וסוכר. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה, וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. מוסיפים שמן ותמצית וניל, וטורפים שוב עד איחוד. 2 מחממים מחבת רחבה על להבה נמוכה ומשמנים אותה עם תרסיס שמן או נטורינה. 3 כשהמחבת מספיק חמה מניחים כף מהבלילה. כשמתחילות להופיע בועות קטנות זה הזמן להפוך את הפנקייק. מטגנים מהצד השני כדקה נוספת ומוצאים לצלחת הגשה. 4 ממשיכים עד סיום הבלילה, ומגישים חם עם רוטב מייפל או שוקולד חם. לבלוג של עדי - עדיקוש בתיאבון! |