לביבות קוטג'עד חנוכה אומנם יש עוד שבוע, אבל אין סיבה בעולם לא להכין את הלביבות האלה כבר מהיום. קוטג', ביצה, קמח, מלח-פלפל, טיגון קצר - ויש לכם ארוחת ערב סופר כיפית שהיא הכנה נהדרת להדלקת נרות
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-12 לביבות:
תוספות אפשריות:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מוסיפים תוספות (אם רוצים), ומערבבים לאיחוד. אם הבלילה סמיכה מדי מוסיפים 2 כפות חלב. 2 מחממים מחבת עם כמות נדיבה של שמן (חשוב, כדי שהלביבות לא יידבקו) מעל להבה בינונית. 3 כשהשמן חם מניחים במחבת תלוליות מהבלילה בעזרת כף. מכסים את המחבת ומטגנים עד הזהבה, דקה-שתיים. הופכים בזהירות בעזרת מרית ומטגנים מהצד השני. מוציאים לנייר מגבת. 4 חוזרים על הפעולות עם כל הבלילה, ומגישים חם. לביבות קוטג' במחבת | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש בתיאבון! |