סיגרים מתוקים של עדיקושדואגים להפשיר מראש עלי סיגרים ואחר כך דואגים להכין מילוי טעים של שקדים, סירופ וציפוי של קוקוס ופיסטוק טחונים. מלית מתוקה ורכה, ציפוי קראנצ'י - קינוח פרווה מנצח שאם לא תשימו לב תאכלו ממנו יותר מדי![]()
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-30 סיגרים:
למלית:
לסירופ:
להדבקת הסיגרים:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר רחב סוכר, מים, מיץ לימון ווניל. אחרי שהסירופ מגיע לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד חצי שעה עד לסמכה. 2 מכינים את מלית השקדים: מערבבם את כל המרכיבים במעבד מזון עד קבלת מלית דביקה ובצקית. מחלקים את המלית ל-30 יחיגות ומרדדים בעזרת הידיים לנחשים קטנים. מניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה ומכניסים לקירור חצי שעה. 3 בינתיים מכינים את עלי הסיגר: חוצים אותם באמצע ומניחים בצד עד ההרכבה. 4 מכינים את "דבק הסיגרים" בקערה קטנה: מערבבים את הקמח והמים. 5 מרכיבים את הסיגר: מניחים עלה סיגר על משטח עבודה. מניחים את המלית באמצע העלה, מקפלים את צד שמאל ואת צד ימין, מברישים את קצות העלה עם הדבק ומגלגלים. מניחים על מגש כך שהחלק של הסגירה כלפי מטה. חוזרים על הפעולה עם כל עלי הסיגר. 6 מחממים בסיר/מחבת ליטר שמן לטיגון. כשהשמן חם מכניסים את הסיגרים ומטגנים עד הזהבה מכל צד. 7 מוציאים את הסיגרים מהשמן ומניחים על רשת סינון, טובלים את הסיגרים בסירופ סוכר מכל הצדדים ומצפים ישר בקוקוס ופיסטוק. מסדרים את הסיגרים בצלחת הגשה ומגישים. * ניתן לשמור את הסיגרים במקפיא במשך כשבוע ![]()
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|