קוגלהוף שוקולד צ'יפסעד כמה עדיקוש חושבת שכדאי לכם גם להכין את הקוגלהוף שלה? המתכון מראש מתאים ל-2 תבניות! לא קניתם? אוקיי, תראו כמה יפה היא יוצאת מהתבנית החגיגית ותשתכנעו. כמו כן, חוץ ממעט סבלנות, לא מדובר בעבודה קשה
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :לבצק ההתחלתי:
להמשך:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק ההתחלתי: מערבבים במיקסר עם וו לישה שמרים, מים פושרים וקמח עד לקבלת בצק. מניחים בצד (בטמפרטורת חדר) 40-60 דקות. 2 ממשיכים בהכנת הבצק: מוסיפים לקערת המיקסר עם הבצק ההתחלתי את שאר הקמח, ביצים, סוכר וחלב, מערבבים עם וו הלישה ותוך כדי מוסיפים את החמאה הרכה. ממשיכים עד קבלת בצק חלק ואחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס וקורט מלח, מערבבים קלות ,מכסים את הקערה ומניחים להתפחה למשך כחצי שעה. 3 משמנים את תבנית הקוגלהוף (אפשר לפזר בתחתית שקדים). קוגלהוף. לא לוותר על אבקת הסוכר | צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako4 מוציאים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים ל-2. יוצרים מהבצק כדור או גליל ומניחים בתבנית באופן שהכי נוח לכם. 5 מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח. 6 מחממים תנור ל-175 מעלות. 7 מכניסים לאפייה 30 דקו או עד הזהבה. מוציאים מצננים ומחלצים על צלחת הגשה. 8 מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ואוכלים! קוגלהוף. פרוסות יפות | צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, makoלבלוג של עדי - עדיקוש * הכמות מתאימה ל-2 תבניות קוגלהוף 24 ס"מ. * הקוגלהוף במיטבה ביומיים הראשונים. יש לאחסן בטמפרטורת החדר כשהוא עטוף היטב. |