מיני סופגניות ריקוטה ללא שמריםאין כמו סופגניות זריזות שאפשר להכין על המקום, ללא שמרים וללא היערכות מראש - רק לחכות שהשמן יתחמם ולצפות בהן מזהיבות. את הצורה היפה מקבלים בזכות כף גלידה קפיצית שמשמנים, טובלים בבצק וזורקים לשמן החם
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר רחב שמן לטמפרטורה של 170 מעלות. יש טריק לצורה העגולה היפה שלהן | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל2 מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בלילה במרקם חלק. 3 משמנים כף גלידה קפיצית, ומעבירים בכל פעם כף מהבלילה ישירות לשמן הרותח. מטגנים כל סופגנייה מ-2 הצדדים עד הזהבה יפה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. סופגניות מהירות ויפות ללא שמרים | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל4 מפזרים אבקת סוכר ומגישים כשהסופגניות עוד חמות לצד ריבה/ממרח שאוהבים. סופגניות אשל הדור הבא | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש בתיאבון! |