המצרכים :לבצק (25 עוגיות):
למילוי וציפוי:
אופן ההכנה:1 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה אבקת סוכר וחמאה. מוסיפים את הביצים והווניל וממשיכים בפעילות המיקסר עד שהחומרים מתאחדים. 2 מוסיפים קורנפלור, קמח תפוחי אדמה ואבקת אפייה וממשיכים בערבוב רק עד לקבלת בצק אחיד חלק ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר בין חצי שעה לשעה. 3 מחממים תנור ל-160 מעלות, מצב סטטי. 4 מקמחים את משטח העבודה בקמח תפוחי אדמה ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ. 5 קורצים עיגולים בקוטר 4 ס"מ ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 6 אופים את העוגיות כ-10 דקות (הן אמורות להישאר לבנות), ומצננים. אחרי צינון מוחלט משחררים את העוגיות מנייר האפייה. 7 מעבירים ריבת חלב לשקית זילוף ומזלפים על מחצית מהעוגיות. מכסים במחצית השנייה, לצורת סנדוויץ'. 8 מגלגלים את העוגיות בקוקוס טחון ושומרים במקרר. אלפחורס לפסח | צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, makoלבלוג של עדי - עדיקוש |