עוגיות שוקולד צ'יפס פשוטות ומצוינותבמתכון הזה לעוגיות שוקולד צ'יפס לא צריך לקרר את הבצק, ולמעשה מרגע שמפעילים את המיקסר ועד שנועצים שיניים בעוגייה עוברת רק חצי שעה. אז מה כן צריך? שני סוגים של סוכר - חום ולבן. קצת מתוק בנשמה, מגיע לכם
צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-24 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי. 2 מקרימים במיקסר עם וו הקצפה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד לקבלת קרם אחיד. 3 מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים. 4 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק חלק ואחיד. 5 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לתוך הבצק עד לקבלת בצק אחיד. 6 מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה קפיצית מסדרים כדורים מהבצק במרווחים שווים. 7 אופים את העוגיות כ-15 דקות או עד שהן משתטחות ומזהיבות טיפה. שימו לב שהן עדיין יהיו רכות מאוד - רק לאחר הצינון הן יתייצבו. עוגיות שוקולד צ'יפס | צילום: עדי קלינהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע. |