טירמיסו תותיםאנחנו אומנם מסתכנים פה בסקילה (מוצדקת!) - אבל בטירמיסו המסורתי יש שני דברים שמבאסים אותנו: הקפה (סליחה!) ואבקת הקקאו שנתקעת בגרון. טירמיסו התותים הזה של עדיקוש הוא הכל חוץ ממסורתי - אבל הוא פשוט עילוי
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית מלבנית 40*30 ס"מ:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 הקרם: מערבבים במיקסר עם וו הקצפה שמנת מתוקה, מסקרפונה, אבקת סוכר ווניל. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם יציב למדי (הימנעו מהקצפת יתר). 2 מוזגים את החלב לקערה רחבה. 3 טובלים מחצית מהבישקוטים בחלב ומסדרים בתבנית בשכבה אחת. טירמיסו תותים ניצב קוממיות | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל4 מעבירים לתבנית מחצית מהקרם, ומשטחים. מפזרים את קוביות התותים על הקרם. 5 מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים: טובלים בחלב ומניחים בזהירות על התותים. 6 מעבירים את המחצית השנייה של הקרם לתבנית, ומשטחים. מעבירים את הטירמיסו ללילה להתייצבות. 7 מקשטים את הטירמיסו בתותים חצויים, ומגישים. נתחיל עם הפרוסה הזאת (אבל אחר כך נמשיך) | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל חושבים שנסחפנו עם היישור? | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל לבלוג של עדי - עדיקוש וכאן יש המון קינוחים שווים לפסח ** אפשר לקשט גם בנענע, פטל מיובש ו/או אבקת סוכר. ** מכיוון שמדובר בקינוח עדין מאוד, חשוב שלא ישהה יותר מדי זמן מחוץ למקרר. |