גלידה לוטוסדוגרי? לגולדה וחברותיה יש מה ללמוד מגלידת הלוטוס הזאת של עדיקוש, שאומנם לוקחת 10 דקות הכנה בלחץ אבל היא קרמית וטעימה והכי כיפית בעולם אחרי ארוחה קיצית
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לגלידה (תבנית 20*20 או 2 תבניות אינגליש קייק):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה. 2 מוסיפים חלב מרוכז וגבינת מסקרפונה ומקציפים עד איחוד. 3 מוסיפים את העוגיות המרוסקות ומקפלים בעדינות. רצוי לחמם את כף הגלידה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל4 מוזגים את ממרח הלוטוס לבלילה ומקפלים בעדינות כך שהבלילה תראה כמו שיש. מעבירים לתבנית ומיישרים עם גב של כף. 5 קישוט: מזלפים מלמעלה באופן חופשי עוד ממרח לוטוס ויוצרים ציור של שיש עם סכין או קיסם. 6 מפזרים עוגיות מרוסקות ומכניסים להקפאה ל-6 שעות לפחות. ולזלול לפני שהאורחים מגיעים | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** הגלידה נשמרת בהקפאה במשך כשבועיים. ** בהגשה מחממים מעט כף גלידה ויוצרים כדורים. |