המצרכים :לבצק פריך (לתבנית 20*30 ס"מ):
למלית תפוחים:
אופן ההכנה:1 מכינים בצק: מעבדים במעבד מזון (או במיקסר עם וו גיטרה) את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעה. 2 מכינים את מלית התפוחים: מגררים את התפוחים בפומפייה דקה. מערבבים בקערה עם הקינמון והסוכר ושומרים בצד. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי. 4 הרכבת העוגה: מרפדים תבנית בנייר אפייה. מחלקים את הבצק לשניים, ומשטחים את החלק הראשון בתבנית באופן אחיד. מפזרים את מלית התפוחים ומשטחים. 5 מרדדים את החלק השני של הבצק על נייר אפייה מקומח. חותכים לרצועות ומניחים על המלית בצורה של שתי וערב. 6 אופים כ-40 דקות, או עד שהבצק מזהיב יפה. 7 מצננים, מפדרים באבקת סוכר ומגישים (אפשר לצד גלידה). לבלוג של עדי - עדיקוש ** החיתוכיות יישמרו בקופסה אטומה במקרר למשך 3 ימים. |