עוגיות סנדוויץ' עם ריבהעם כל אהבתנו לעוגיות שוקולד צ'יפס, לעוגיות שקדים ולעוגיות פאדג', לעוגיות נסיכה יש לנו חולשה מיוחדת. 2 עוגיות חמאה פריכות וביניהן ריבה? גם תחושה שדפקנו את המערכת עם 2 עוגיות בילט אין וגם נוסטלגיה מתוקה
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :להכנת הבצק:
מצרכים נוספים:
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים להכנת הבצק עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור במשך שעה. 2 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח היטב, ומרדדים את הבצק למלבן לעובי של כחצי ס"מ. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 קורצים מהבצק פרחים/עיגולים (או כל צורה אחרת שבוחרים) ומניחים את כל העוגיות על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה. 5 במחצית מהעוגיות - קורצים חור קטן באמצע, ואופים כ-12 דקות או עד הזהבה. 6 מצננים את העוגיות לפחות חצי שעה, ואז מכינים את הסנדוויץ': על העוגיות השלמות מורחים ריבה, את העוגיות המחוררות מפדרים באבקת סוכר - ואז מניחים את השכבה המפודרת מעל השכבה עם הריבה. לבלוג של עדי - עדיקוש * את העוגיות מאחסנים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע ימים. עוגיות סנדוויץ' עם ריבה | צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako |