עוגת קוקוס בחושה פרווהמה אפשר לרצות מעוגה חוץ משתהיה קלילה להכנה, טעימה בטירוף ומתאימה פיקס עם כוס תה או קפה? התשובה היא שתהיה פרווה, כדי שגם שומרי הכשרות יוכלו ליהנות ממנה תמיד, לא משנה אחרי איזו ארוחה![]()
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית 20*30 ס"מ או 2 אינגליש קייק:
לסירופ סוכר:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל- 175 מעלות. 2 מערבבים במיקסר עם בלון הקצפה ביצים, סוכר ושמן במהירות בינונית. 3 מוסיפים מיץ תפוזים, סולת, קמח, קוקוס ואבקת אפייה ומערבבים עד איחוד. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה ל-40 דקות או עד הזהבה. 5 מכינים סירופ סוכר: מחממים בקלחת מיץ תפוזים, מים וסוכר עד לרתיחה, תוך ערבוב. 6 מוציאים את העוגה מהתנור, מוזגים את הסירופ ומפזרים קוקוס לקישוט. 7 מניחים לצינון כשעה ופורסים. לבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|