המצרכים :לתבנית 20*30 ס"מ או 2 אינגליש קייק:
לסירופ סוכר:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל- 175 מעלות. 2 מערבבים במיקסר עם בלון הקצפה ביצים, סוכר ושמן במהירות בינונית. 3 מוסיפים מיץ תפוזים, סולת, קמח, קוקוס ואבקת אפייה ומערבבים עד איחוד. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה ל-40 דקות או עד הזהבה. 5 מכינים סירופ סוכר: מחממים בקלחת מיץ תפוזים, מים וסוכר עד לרתיחה, תוך ערבוב. 6 מוציאים את העוגה מהתנור, מוזגים את הסירופ ומפזרים קוקוס לקישוט. 7 מניחים לצינון כשעה ופורסים. לבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים. |