המצרכים :ל-12 יחידות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-210 מעלות. 2 מערבבים בקערה קמח, אבקת סודה, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את החמאה והסוכר ומערבבים. 3 מוסיפים את הביצים והיוגורט ולאחר מכן את החלב, ומערבבים היטב לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. 4 מוסיפים את האוכמניות ומערבבים קלות. 5 מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים, וממלאים כל מנז'ט בבלילה עד שלושה רבעים מגובהו. 6 מפזרים מעל מעט סוכר ואופים כ-5 דקות. מורידים את חום התנור ל-175 מעלות וממשיכים לאפות כ-18 דקות נוספות, או עד הזהבה מלאה. 7 מוציאים, מצננים ואוכלים. מאפינס אוכמניות של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** המאפינס יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-4 ימים. |