מאפינס אוכמניותבשביל רבים מאיתנו ההשלמה האוטומטית של הצירוף "מאפינס אוכמניות" היא "של סטארבקס". אז לא, אלה לא המאפינס של סטארבקס אלא של עדי קלינגהופר שלנו, ואם סטארבקס רוצים הם בהחלט מוזמנים לבקש את המתכון
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-12 יחידות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-210 מעלות. 2 מערבבים בקערה קמח, אבקת סודה, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את החמאה והסוכר ומערבבים. 3 מוסיפים את הביצים והיוגורט ולאחר מכן את החלב, ומערבבים היטב לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. 4 מוסיפים את האוכמניות ומערבבים קלות. 5 מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים, וממלאים כל מנז'ט בבלילה עד שלושה רבעים מגובהו. 6 מפזרים מעל מעט סוכר ואופים כ-5 דקות. מורידים את חום התנור ל-175 מעלות וממשיכים לאפות כ-18 דקות נוספות, או עד הזהבה מלאה. 7 מוציאים, מצננים ואוכלים. מאפינס אוכמניות של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** המאפינס יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-4 ימים. |