מאפינס שוקולד צ'יפסכששואלים אותנו אילו מאפינס אנחנו הכי אוהבים התשובה היא תמיד אחת: גדולים. עדי קלינגהופר, הנשמה המתוקה, שמעה את שוועתנו והכינה לנו מאפינס וניל קלאסיים עם פצפוצי שוקולד, שהם בדיוק כמו שאנחנו אוהבים
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-12 יחידות:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות בטורבו. 2 טורפים בקערה שמן, ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים יוגורט ורוויון וטורפים שוב. 4 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ותמצית וניל וטורפים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. 5 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומקפלים עד לאיחוד מלא. ערימת ילדים! | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל6 מרפדים תבנית שקעים במנז'טים (מספר 5, הגדולים יותר) וממלאים מהבלילה עד לגובה התבנית (אנחנו רוצים מאפינס גדולים ויפים). אם נשארת בלילה אפשר לאפות אותה בתבנית קטנה נפרדת. 7 מפזרים מעל כל מאפין שוקולד צ'יפס ומעט סוכר. 8 נותנים לתבנית לנוח 5 דקות בטמפרטורת החדר ואז מכניסים לאפייה. אופים 5 דקות, מורידים את החום ל-190 מעלות ואופים עוד 15 דקות, עד הזהבה (אם המאפינס קטנים יותר זמן האפייה מתקצר ל-15 דקות בסך הכל). 9 מניחים לצינון של כ-20 דקות ומחלצים את המאפינס מהתבנית. דוגמן | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל יפה גם מבפנים | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** המאפינס יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים. המתכון פורסם לראשונה במרץ 2022 |