עוגת בננות ושוקולד צ'יפס בקערה אחתזאת לא רק הדרך הכי טעימה לנצל בה את הבננות שהקליפה שלהן כבר מקומטת, זה הפינוק האולטימטיבי לצד כוס הקפה הראשונה של סוף השבוע והיא אפילו פרווה. אחרי כזה שבוע, לכולנו מגיע רגע מתוק ונעים
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי. 2 מערבבים בקערה קמח, את הבננות המעוכות, ביצים, סוכר ומערבבים. מוסיפים שמן, קינמון, אבקת אפייה ומלח, ומערבבים ממש מעט. 3 מוסיפים לקערה את השוקולד צ׳יפס ומערבבים עד לאיחוד. 4 מוזגים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים בחלק העליון עוד קצת שוקולד צ׳יפס ומכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים. 5 מניחים לצינון כחצי שעה, מחלצים מהתבנית, פורסים ואוכלים. * העוגה נשמרת בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים. לבלוג של עדי - עדיקוש עוגת בננה ושוקולד צ'יפס בקערה אחת | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלבתיאבון! |