ברוקיז - בראוניז עם בצק עוגיותלשאול מה אתם מעדיפים, בראוניז או עוגיות שוקולד צ'יפס, זה כמו לשאול את מי אתם יותר אוהבים, את אבא או את אמא. לא צריך לבחור, פשוט מכינים ברוקיז - בראוניז ושוקולד צ'יפס קוקיז שחברו להם יחדיו
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לבראוניז (תבנית ריבוע 20*20):
לבצק עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מכינים את בלילת הבראוניז: ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות שוקולד ושמן. 3 מוסיפים תוך כדי טריפה סוכר, ביצים, קמח, שקדים טחונים וקורט מלח. 4 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בדפנות, משטחים ועוברים לבצק העוגיות. 5 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ושני סוגי סוכר עד הקרמה. מנקים את הדפנות בעזרת מרית, מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב עד לאיחוד החומרים. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח וממשיכים לערבב עד איחוד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד איחוד. 6 יוצרים מבצק העוגיות כדורים ומשטחים למעין פיתות בין כפות הידיים. מניחים בסגנון חופשי מעל בלילת הבראוניז. ברוקיז - לפני האפייה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש 7 אופים את הבראוניז כ-30 דקות, או עד שהם אפויים ובצק העוגיות זהוב. מצננים במקרר ל-4 שעות לפחות. שומרים בקופסא אטומה במקרר. |