טירמיסו פיסטוקמתכון מושלם של עדיקוש לאחד הקינוחים הכי יפים שתוכלו להכין היום. אין כמו טירמיסו, וכאן אחד הקינוחים הכי אהובים שיש מקבל חיזוק של פיסטוק - גם בקרם המסקרפונה וגם בקצפת (בלי ביצים)![]()
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לקרם מסקרפונה פיסטוק:
להרכבה:
לשכבת קצפת:
אופן ההכנה:1 מכינים את קרם המסקרופנה-פיסטוק: מערבבים בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר, מחית וניל ומחית פיסטוק, ומקציפים עד לקבלת קרם רך. 2 מכינים קערה עם מים רותחים וקפה לטבילת הבישקוטים ומתחילים בהרכבה: טובלים את עוגיות הבישקוטים בקפה ממש לכמה שניות, מניחים בתחתית התבנית, ומסדרים לשכבה מלאה. 3 משטחים מחצית מהקרם מעל הבישקוטים, באופן אחיד ומפדרים מעט אבקת קקאו. 4 מרכיבים שכבה שנייה: טובלים את הבישקוטים בקערה עם הקפה ומסדרים מעל הקרם שכבה של בישקוטים. מעל הבישקוטים מניחים שכבה נוספת של קרם ומשטחים. 5 מכניסים את העוגה לקירור למשך 4 שעות. 6 כשהטירמיסו יציב מכינים את קצפת הפיסטוק: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר עד לקבלת קצף יציב, מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול, מזלפים באיזו צורה שאוהבים ומקשטים בקקאו ופיסטוק גרוס/טחון (הקפצת לא חובה - אפשר גם לוותר עליה ופשוט לקשט את שכבת הקרם בקקאו ופיסטוק). ![]() * הטירמיסו נשמר במשך 4 ימים במקרר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|