מאפינס שיש קלים וטעימים שמכינים ב-10 דקותבתור אומה שכל כך אוהבת עוגות שיש וכל כך אוהבת מאפינס, די מפתיע עד כמה אנחנו ממעטים לשלב בין השניים האלה. אז לא עוד! עדיקוש הכינה לנו מאפינס שיש קלים וטעימים, שאנחנו מצליחים להריח עד פה
עדי קלינגהופר
| mako אוכל
| פורסם 15/06/23 08:35
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-12 יחידות:
לבלילת השוקולד:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, סטטי (חום עליון-תחתון, בלי טורבו). 2 טורפים בקערה ביצה, שמן, סוכר ושמנת. מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה, וניל ומלח וטורפים שוב עד לקבלת בלילה חלקה. 3 מעבירים שליש מהבלילה לקערה קטנה, מוסיפים ממרח שוקולד וקקאו וטורפים היטב. 4 מוסיפים לקערה עם הבלילה הלבנה את השוקולד צ'יפס. משאירים כמות קטנה בצד לקישוט למעלה. 5 מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים וממלאים בכל אחד כף מהבלילה הלבנה. מעל מניחים כף מהבלילה הכהה, ולאחר מכן עוד כף מהבלילה הלבנה. בסך הכל הבלילה אמורה להגיע לשני שליש מגובה המנז'ט. 6 משיישים בעדינות בעזרת קיסם, מפזרים מעל עוד קצת שוקולד צ'יפס ואופים 15-20 דקות או עד שהמאפינס זהובים ותפוחים. 7 מחכים 20 דקות לצינון ומחלצים מהתבנית. מאפינס שיש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** המאפינס יישמרו בטמפרטורת החדר בקופסה אטומה במשך כ-3 ימים. |