עוגת שמנת פירוריםשמנת חמוצה ושמנת מתוקה משמשות ביחד בעוגה הזאת (יחד עם גבינה לבנה) כדי ליצור מרקם סופר קרמי ונעים, כמו של הקטיפתית שבעוגות הגבינה. הוסיפו לזה תחתית של לוטוס ופירורי לוטוס מלמעלה וקיבלתם עונג שבת אמיתי
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לתחתית (לתבנית פיירקס עגולה בקוטר 24):
לקרם:
לפירורים:
אופן ההכנה:1 התחתית: מערבבים בקערה את העוגיות הטחונות והחמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית בשכבה אחידה. 2 הקרם: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וניל, שמנת חמוצה, גבינה לבנה ומחית וניל עד לקבלת קרם מעט יציב אך עדיין רך. 3 מעבירים את הקרם לתבנית, על תחתית הלוטוס, ומשטחים לשכבה אחידה. 4 מפזרים את פירורי עוגיות הלוטוס ומכניסים למקרר להתייצבות ל-4 שעות לפחות (ועדיף ללילה). 5 מגישים עם כף הגשה גדולה, כמו טירמיסו. עוגת שמנת פירורים של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש בתיאבון! |