המצרכים :לבסיס (לתבנית עגולה בקוטר 24):
למלית גבינה-פיסטוק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 הבסיס: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר. מגרדים את צידי הקערה, מוסיפים חלמון ומערבלים שוב עד איחוד. מוספים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבלים שוב עד איחוד. 3 מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשטחים בפנים את הבצק. אופים 20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים. 4 מלית הגבינה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר לקבלת קצפת רכה. 5 ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן, חלב וחמאה בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד המסה מלאה. 6 מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בזרם דק לקערת המיקסר, תוך הקצפה במהירות נמוכה. 7 מוסיפים את הגבינות ומחית הפיסטוק וממשיכים את פעולת המיקסר עד שמתקבלת מלית חלקה ללא גושים. פרוסה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל8 מעבירים את הבלילה אל הרינג עם התחתית האפויה, מיישרים ומכניסים לקירור של 6 שעות (או הקפאה של 4 שעות). 9 הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן בפולסים של 30 שניות. מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבבים. 10 מוזגים בזהירות את השוקולד על העוגה הקרה ומשטחים בעזרת פלטה קטנה. 11 מפזרים פיסטוק גרוס ומחזירים למקרר להתייצבות למשך שעה. לבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגה נשמרת במשך כשבוע ימים במקרר. |