גביניות בצק עליםלא יודעים מה איתכם, אנחנו כבר הגענו לשלב בחיים שאנחנו בשלים לגביניות שלוקחות מאיתנו רק 10 דקות עבודה. ככה זה עם בצק עלים, פתאום הכל מתקתק. איזה כיף?
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :12-15 יחידות:
למלית גבינה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות, טורבו. 2 מכינים את המלית: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לקבלת תערובת סמיכה. 3 מקמחים משטח עבודה ופורסים את בצק העלים. קורצים עיגולים בקוטר 6-8 ס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4 מזלפים במרכז כל עיגול ממלית הגבינה (דואגים שהשוליים יישארו נקיים). 5 מפזרים על המלית אוכמניות ושקדים פרוסים. 6 אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב. 7 מקשטים באבקת סוכר ומגישים. גביניות בצק עלים של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** הגביניות יישמרו בקופסה אטומה במשך יומיים. |