עוגיות חמאה ופקאןעל פניו הן נראות הכי פשוטות שיש: עוגיות חמאה שנפרסו לעיגולים מנקניק בצק. אבל בזכות שילוב מנצח של חמאתיות, פקאן ונגיעה קטנטנה של מלח, נוצר כאן ביס עם פוטנציאל התמכרות מסוכן. נראות תמימות, אבל תיזהרו
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, קמח, סוכר, חלב ומלח עד לקבלת בצק חלק ואחיד. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים רק עד שהם נטמעים בבצק. 2 מחלצים את הבצק מקערת המיקסר, מניחים אותו על ניילון נצמד, יוצרים צורת נקניק ומכניסים למקפיא למשך כחצי שעה. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 פורסים את נקניק הבצק לדיסקות בעובי 2-3 ס"מ, ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מכניסים לאפייה כ-10 דקות, עד הזהבה. 5 מוציאים מהתנור, מצננים ואורזים בקופסה אטומה. לבלוג של עדי - עדיקוש * העוגיות יישמרו בטמפרטורת החדר כשבוע. |