המצרכים :לתבנית מלבנית 25*35:
לקרם מסקרפונה:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם קרם המסקרפונה: מקציפים במיקסר גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה, סוכר ומחית וניל עד לקבלת קציפה יציבה. 2 מוזגים את הקפה לקערה. 3 מרכיבים את הטירמיסו: מתחילים עם שכבת בישקוטים. טובלים בישקוטים קצרות בקפה ומסדרים בתבנית כך שתחתית התבנית תהיה מכוסה לחלוטין. יש לעבוד בזריזות כדי שהבישקוטים לא יתפרקו. 4 מעבירים מחצית מכמות הקרם לתבנית, על הבישקוטים, ומיישרים בעזרת פלטה קטנה או כף. 5 מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה ועליהם את יתרת הקרם. מיישרים. 6 מצננים את הטירמיסו המוכן במקרר לפחות 5 שעות (ועדיף ללילה שלם). 7 מפדרים באבקת קקאו ומגישים. בתבנית | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל לבלוג של עדי - עדיקוש והנה עוד מתכונים לראש השנה, כי זה עוד רגע וחצי המון המון קינוחים לארוחת ראש השנה מחכים לכם כאן ** העוגה נשמרת במקרר במשך יומיים. |