עוגת שיש פרווהבלי מרגרינה, בלי חמאה ובלי להפריד ביצים: עד כדי כך קל ופשוט להכין את עוגת השיש המצוינת של עדיקוש. טעמים עדינים וטובים, מרקם נימוח ועסיסי ואתגר אחד - לנסות להפסיק ליישר
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות (על מצב סטטי). 2 מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון ביצים וסוכר משך חמש דקות עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה. 3 מוסיפים לקערה בזרם דק את השמן ומיץ התפוזים. 4 מוסיפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לאיחוד. 5 משמנים 2 אינגליש קייק ויוצקים מחצית מהבלילה ל-2 התבניות. עסיסי בלי טיפת שמנת או יוגורט. עוגת שיש פרווה (עדיקוש) | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל6 מוסיפים קקאו וקורט קינמון אל הבלילה שנשארה בקערה, טורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה. 7 יוצקים את הבלילה הכהה מעל הבלילה הראשית ב-2 התבניות, מערבבים עם סכין לקבלת דוגמת שיש. 8 מכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים. 9 מוציאים, מצננים ומפדרים באבקת סוכר. 2 תבניות אינגליש קייק - עוגת שיש פרווה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל* העוגה נשמרת במשך כ-3 ימים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר. לבלוג של עדי - עדיקוש בתיאבון! |