שניצל בציפוי בייגלהאחרי שאכלנו שניצל מצופה בביסלי, זה רק הגיוני שנעבור לחטיף הפריך הבא, לא? הבונוס: קריספיות שלא דמיינתם
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 14/01/20 07:00
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבלילה. מוסיפים את העוף ומערבבים. מכסים את הקערה עם העוף המושרה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. 2 טוחנים במעבד מזון בייגלה ואבקת שום, עד לקבלת מרקם פירורי. 3 מוציאים את העוף המהמקרר. 4 מעבירים את תערובת הבייגלה לצלחת שטוחה, טובלים בה את העוף ומצפים אותו מכל הצדדים. 5 מחממים שמן במחבת ומטגנים כל עוף מכל צד הזהבה. מגישים עם לימון וזוללים. * אם לא רוצים לטגן, אפשר גם לאפות בחום של 180 מעלות, כ15-20 דקות. שניצל בציפוי בייגלה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |