ממתק חלת דבש ב-3 מרכיביםזוכרים את הממתק המבריק הזה, עם הטעם שמזכיר שערות סבתא והמרקם שמתפוצץ בפה? אין זמן טוב מראש השנה להכין את הקסם הזה, וככה בדיוק עושים את זה בבית
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 23/09/19 09:20
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומרססים בשמן. 2 מחממים בסיר את הסוכר והדבש עד לרתיחה. מבשלים כמה דקות, עד שהתערובת מקבלת צבע קרמלי ענברי. מורידים מהאש ומוסיפים בזהירות רבה את אבקת הסודה לשתייה (התערובת רותחת ומבעבעת). 3 שופכים את התערובת המבעבעת לתבנית (היא תמשיך לבעבע, זה בסדר). מניחים לצינון של כחצי שעה בטמפרטורת החדר. 4 שוברים לקוביות ומתמוגגים. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |