פנקייק פיצהמדהים איך לא חשבו על זה קודם: משדרגים את בלילת הפנקייק בטעמים של פיצה ותוספות, ומקבלים פנקייקי פיצה אישיים וכיפיים לזלילה, עם או בלי ירקות ליד. ככה מוציאים את כל הצדדים מרוצים
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 16/09/19 07:16
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים למעט רוטב הפיצה עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מוסיפים מלמעלה את רוטב הפיצה ומערבבים קלות ליצירת צורת שיש. 3 מחממים מחבת נון סטיק. 4 מפזרים מעט גבינה צהובה על המחבת ועליה זיתים. יוצקים מעט מתערובת הפנקייק מלמעלה. 5 מטגנים משני הצדדים ומגישים חם (אפשר עם עוד רוטב פיצה). חוזרים על הפעולות עם כל הכמות. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |