פתיתים עם ירקות ובשר טחוןפתיתים הם ללא ספק אחת התוספות האהובות על הילדים וגם עלינו, וכאן התוספת הופכת לעיקרית עם ירקות, בצל מטוגן ובשר טחון. מנה כיפית, צבעונית, עשירה וטעימה, שלוקחת מההתחלה ועד הסוף - חצי שעה בלבד
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 16/02/22 07:00
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מניחים בסיר נמוך ורחב (סוטאז') 3 כפות שמן זית ואת הבצל הקצוץ, מטגנים כ-3 דקות ומוסיפים את הבשר הטחון, המלח, הפלפל, הפפריקה והאורגנו. מערבבים כ-5 דקות ותוך כדי מפוררים את הבשר הטחון. מוסיפים את חבילת הפתיתים ואת הירקות ומערבבים יחד שתי דקות נוספות. 2 מערבבים כוס אחת מהמים עם אבקת המרק, ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את 2.5 כוסות המים הנותרות. מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 15-20 דקות. 3 לאחר הבישול משאירים את הסיר מכוסה לעוד 5 דקות. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל >> בפעם הקודמת הכנו סירות תפוחי אדמה במילוי גבינות>> מצאנו את הכריך הכי טוב בארץ, סתם שתדעו |