לביבות תרד עם גבינה ופטריותשוקלים לעבור לצמחונות אחרי יום העצמאות? הנה המנה שתעזור לכם להתחיל. ארוחה צמחונית זריזה וטעימה - חצי שעה כולל הכל, ויש לכם את זה
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 14/04/10 07:00
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית כ-5 דקות, מצננים ומסננים מנוזלים. 2 במקביל מאדים את התרד בסיר עד שנפחו מצטמק מאוד, מסננים וקוצצים. 3 מפוררים את הגבינה הבולגרית לתוך קערה ומערבבים היטב עם הביצה, המלח, הפלפל ואבקת המרק. מוסיפים את התרד, הבצל והפטריות המטוגנים ואת הקמח התופח ומערבבים לתערובת אחידה. 4 מחממים שמן קנולה במחבת רחבה. יוצרים לביבות בעזרת כף ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים לנייר סופג. לחלופין, אפשר לאפות את הלביבות: מסדרים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת, מרססים בספריי שמן ואופים כ-20 דקות ב-200 מעלות, עד שהן משחימות. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |