סלט חם-קר של פסטה וירקותחשבתם שמתוק-מלוח זה השילוב הנכון לעונה? תחשבו שוב, כי יש לנו בשבילכם סלט חם-קר של פסטה וירקות, גם אפויים וגם טריים, שעושים שמח על השולחן ובפה. כשאומרים על אוכל שהוא כיפי מתכוונים בדיוק לזה
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 06/10/11 07:25
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הזוקיני, החציל, הפטריות ו-300 גרם עגבניות השרי עם רוטב הצ'ילי, הבלסמי, כף שמן זית, הפלפל השחור והשום. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים. 3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. 4 מערבבים בקערת הגשה את הפסטה המבושלת, הירקות האפויים, עגבניות השרי הטריות, הבזיליקום, האורגנו, הזיתים וכף נוספת של שמן זית. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל
>> בפעם הקודמת הכנו פשטידת תפוחי אדמה וחצילים, יצא משהו משהו >> והנה המג'דרה החדשה שלנו: יותר קלה, יותר בריאה ויותר טעימה |