עוגיות ממרח לוטוסאם יש לכם בבית ממרח לוטוס אתם במרחק של חצי פסע מעוגיות פריכות בטעם משגע, שמכינים בדקות מ-3 מרכיבים בלבד. ואשר לשאלה הפילוסופית האם עוגיות שמכינים מממרח לוטוס הן בעצם עוגיות לוטוס, התשובה במפתיע היא לא
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 07/01/20 07:18
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את כל המצרכים היטב בקערה. מניחים ל-5 דקות להתייצבות. 3 מגלגלים כדורים מהתערובת ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה. עוגיות ממרח לוטוס בתבנית | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 אופים את העוגיות 10-15 דקות או עד הזהבה, מוציאים ומניחים לצינון. * אפשר להשתמש בעוגיות כבסיס לקינוחים, להכין מהן קוקילידה או לשבור אותן מעל גלידה. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |