פנקייק ענניםמכירים את הפנקייק היפני האוורירי והמענג מאין כמוהו, שהוא ספק פנקייק ספק סופלה? רון יוחננוב פיצח עבורנו את הסוד לפנקייקס עננים שכאלה, בלי אבקות ובלי שום חומר התפחה, והנה הוא לפניכם
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 18/11/19 07:10
צילום: Brent Hofacker, ShutterStock
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכניסים לקערה את החלמונים, החלב, הווניל והשמן וטורפים היטב במטרפה, עד שהצבע של התערובת מתבהר. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, תפוחה ונוזלית. 2 מקציפים במיקסר את החלבונים יחד עם החומץ במהירות גבוהה. תוך כדי הקצפה מוסיפים פנימה את הסוכר, וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה אוורירית ותפוחה. 3 מקפלים מעט מהקציפה של החלבונים לתוך תערובת החלמונים והקמח כדי לאוורר אותה מעט. לאחר מכן מקפלים פנימה את כל שאר קציפת החלבונים. פנקייק עננים מזולף | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל פנקייק עננים מוכן | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מעבירים את התערובת לשקית זילוף. 5 טיגון: מחממים מחבת ומרססים במעט שמן. מזלפים תלוליות מהתערובת ומטגנים מעט עד הזהבה. הופכים, מנמיכים את הלהבה ומכסים. מטגנים מכוסה כ-2 דקות, עד שהפנקייקים מוכנים מבפנים, ומגישים. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |