אורז חגיגי עם עגבניות מיובשות וצנובריםיודעים מה מקסים באורז? שכשאוהבים אותו, הוא יודע להחזיר אהבה. שדרגו את האורז הלבן בכמה תוספות פשוטות - ותקבלו תוספת חגיגית נפלאה, בהכי מעט מאמץ שאפשר
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 04/03/10 16:15
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בסיר עמוק עד שהוא מזהיב. מוסיפים את האורז והצנוברים ומטגנים עוד שתי דקות. מוסיפים את הסלרי, הפטרוזיליה והעגבניות המיובשות. 2 ממליחים, מפלפלים ומוסיפים את המים הרותחים. 3 מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות, עד שאין מים בקרקעית הסיר. מכבים את האש ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות. מערבבים ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |