נאצ'וס ביתייםהם יותר טעימים מחטיפי הנאצ'וס שקונים בסופר, הרבה יותר בריאים מהם (הפכתם פעם שקית של חטיפים כאלה והצצתם ברשימת המרכיבים?) וכל כך קל להכין אותם, שזה ממש פשע להוציא על זה כסף. איך בדיוק? הנה, ככה
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 20/01/20 07:00
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומסדרים את הטורטיות בשכבה אחת (ייתכן שתצטרכו שתי תבניות). 3 מערבבים בקערה את התבלינים והגבינה. 4 מרססים את הטורטיות בשמן ומפזרים את הגבינה המעורבבת עם התבלינים. 5 חותכים בעזרת גלגלת למשולשים שווים ומכניסים לתנור לכ-10 דקות, עד הזהבה. 6 מפזרים עירית קצוצה ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |