מלאווח מדפי אורזהוא הרבה פחות משמין מהמלאווח המסורתי, הרבה יותר בריא ולא פחות חשוב - חף מנוכחות של גלוטן. אחרי בורקס דפי האורז הגיע תורו של המלאווח הזה להבעיר את הרשת, והוא מבעיר
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 24/06/19 07:16
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לבלילה (הכמות אמורה להספיק לכ-4 מלוואחים):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את חומרי הבלילה בקערה רחבה, שתוכל להכיל גם את דפי האורז. 2 מניחים בקערה דף אורז, מוודאים שהוא נרטב מכל הצדדים ומניחים עליו דף נוסף. מוודאים שגם הוא נרטב ומניחים את הדף השלישי. לא משתמשים ביותר משלושה דפים, כי אז יתקבל מלאווח צמיגי. 3 מניחים לדפי האורז לשרות בבלילה 2-3 דקות, עד שיתרככו לחלוטין. 4 מחממים מחבת טובה, מרססים בשמן ומניחים את דפי האורז הרטובים. מטגנים 2-3 דקות מכל צד. 5 מגישים חם עם רסק עגבניות וביצה קשה. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |