פסטה עגבניות שילדים משתגעים עליההנה לכם מנת פסטה פשוטה שהרוטב שלה טעים כל כך, שאפילו הקטנטנים לא מצליחים לסרב לו. והבונוס: גזר מוחבא היטב, שמוסיף גם מתיקות וגם ערכים תזונתיים
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 07/07/11 12:00
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר עמוק על אש בינונית את שמן הזית, הבצל המגורר והעגבניות המרוסקות. מתחילים לערבב ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לערבב. 2 מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים, רוטב הצ'ילי ורסק העגבניות. מערבבים שוב ומוסיפים את המים. 3 מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כ-20 דקות או עד שהרוטב מצטמצם ומחית הגזר נעלמת בתוך הרוטב. 4 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |