לפעמים מגיע הזמן שרוצים להיפטר מכל הלחמים הקפואים שחוסמים את המקפיא, שהלחם שרק אתמול היה כל כך רך ומזמין עומד היום יבשושי או שפסח מתקרב ורוצים להיפטר מכל זכר לחמץ. אנחנו מבינים, אין סיפוק גדול יותר מלעשות סדר במטבח או במקפיא.
אבל לפני שאתם ממהרים למלא שקיות זבל בלחמים מיובשים, באנו להזכיר לכם כמה מאכלים ממש טעימים שאפילו יותר טוב להכין עם לחם לא טרי: סלט פנצלנלה איטלקי (שכל מהותו היא ניצול לחם ישן), קרוטונים ביתיים פריכים, פירורי לחם טעימים פי כמה מאלה שאתם קונים וכמובן קינוח של ברד פודינג, שאפילו מוגש בלא מעט מסעדות. אז לפני שזורקים, מציצים במתכונים: