חזה עוף צרוב משודרג

המצרכים:
חזה עוף, פרוס לשניצלים
2 קוביות תיבול בטעם עשבי תיבול
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון
שמן זית

אופן ההכנה:

1. מתחילים במרינדה: ממיסים שתי קוביות תיבול במעט מים רותחים. מתבלים (זהירות עם המלח, קוביות התיבול מלוחות), מוסיפים מיץ לימון ומערבבים. מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים.

2. מכניסים את העוף ונותנים לו לשרות במרינדה עד שעה, במקרר.

3. מחממים היטב מחבת פסים ומשמנים במעט מאוד שמן זית. צורבים את העוף חצי דקה-דקה מכל צד. מגישים עם סלט קטן ופחמימה שאוהבים.

>> בשבוע שעבר חגגנו עם מאפה פילו הכי קל שיש
>> לכל הטיפים והמתכונים ב"סודות השפים"