אנחנו לא באמת צריכים לפרט על כמה האבוקדו הוא פרי מבוקש ופופולרי, ועל האושר שבלפתוח אבוקדו ולגלות שהוא בשל ורך בדיוק במידה הרצויה. מדובר בפרי חמקמק שלא תמיד קל לתזמן את האכילה שלו, ומי מאיתנו לא נתקע מתישהו עם 5 אבוקדו שהבשילו באותו זמן או המצב המבאס הרבה יותר – מי מאיתנו לא חתך אבוקדו ורק אז גילה שהוא בעצם עדיין קשה ולא מוכן. אז כיצד לבחור אותו בזמן כבר למדנו, אבל איך שומרים אותו טרי?
הטריק לשמירת הטריות של האבוקדו התגלה כמעט במקרה על ידי אישה ניו זילנדית, שבסך הכל חיפשה דרך אקולוגית וחסכונית בפלסטיק כדי לאחסן את חצי האבוקדו שלה במקרר, ומצאה שעלה חסה עושה את העבודה: "גיליתי שעלי חסה, בייחוד העלים החיצוניים והקשיחים יותר, הם עטיפה נהדרת לאוכל. זאת הרי גם בכל זאת המטרה הטבעית והמקורית שלהם".
כדי להוכיח את יעילות השיטה, אותה אישה שיתפה תמונה של האבוקדו הירקרק המבריק, שלפיה נשמר בתוך עלי חסה שבוע שלם. היא גם טוענת שחוץ מאבוקדו, עלי חסה ישמרו גם על לחמניות טריות! לא יודעים מה אתכם, אבל אנחנו לחלוטין מתכוונים לעטוף עוד הערב את שאריות האבוקדו שלנו בעלים.