כשמכינים האש בראונס, בדרך כלל עושים את זה במחבת. למה? כי ככה לימדו אותנו. אבל אם תחשבו על זה רגע - הרי הרבה יותר הגיוני לטגן את המנה האלוהית הזו משני הצדדים בו זמנית, ומי אם לא טוסטר לחיץ יכול לעשות את זה?
אז איך עושים את זה? מקלפים תפוחי אדמה ומגררים בפומפייה גסה. מעבירים לקערה ומתבלים בשמן זית ובמלח. אם רוצים עוד תבלינים - זה הזמן להוסיף אותם. מעבירים את התערובת למסננת, כדי שתגיר את עודפי הנוזלים, ובינתיים מחממים טוסטר לחיץ. אם יש טוסטר ופלים (כזה שמכינים בו ופל אמריקני) - זה הכי טוב.
מורחים על פנים הטוסטר מעט שמן זית בעזרת מברשת. מסדרים את תפוחי האדמה, סוגרים ומניחים להם להתבשל.
נו, איך יצא?