חזרתם מהירקן. מה הדבר הראשון שאתם עושים? תנו לנו לנחש - פורקים את הירקות ישר למקרר, כדי שיישמרו כמו שצריך לפרק הזמן הארוך ביותר האפשרי. אז אתם יודעים מה? יש כמה מקרים שבהם המקרר אומנם מאריך את החיים של המוצר, אבל במקביל פוגע באיכות שלו, באופן כזה שצריך לגרום לכם לחשוב פעמיים אם לעשות את זה מלכתחילה.
עגבניות הן הדוגמה המיידית: חוץ מזה שעגבנייה שנשמרת בקירור לא תגיע לשלב ההבשלה שבו היא הכי טעימה, וחוץ מזה שעגבנייה קרה בסלט זה משהו שצריך לצאת מחוץ לחוק, הקירור הופך את העגבניות לקמחיות, ועגבניות קמחיות זה פשוט לא משהו שאנחנו רוצים בחיים שלנו.
הוצאתם את העגבניות מהמקרר? יופי, אבל זה לא מספיק. יש עוד כמה סעיפים ברשימה: